středa 3. února 2016

Recenze objednávky z Krásná Každý Den

Vítám Vás po delší době u nového článku. Ani jsem se nenadála a už jsou to dva roky, co jsem založila tento blog. Vlastně mi to vůbec nepřijde a je to jako včera, co jsem psala článek k prvním narozeninám blogu. Letí to. Od té doby se toho hodně změnilo. Vlastně celý rok 2015 byl ve znamení změn a bohužel ne k lepšímu. A začátek roku 2016 taky není moc slavný. Nu což.

Dnes bych Vám ale chtěla představit produkty, které jsem si před nějakým časem objednala ze stránky Krásná Každý Den, které jsem důkladně otestovala a konečně Vám můžu sdělit můj názor. Tyto produkty se staly součástí mé každodenní rutiny a vlastně na nich svou rutinu stavím.

Skin Blossom Jemný čistící gel na obličej



U tohoto gelu mě nejvíce oslovil jeho název. Jemný čistící gel. Mám pokožku velmi suchou, kromě čela, které se mi malilinko mastí, takže jsem usoudila, že by mi tento gel nejspíš nijak neublížil. Popravdě, jsem se do něj zamilovala. Je to zatím nejlepší gel jaký jsem kdy měla. Je hustý, lehce nažloutlý, dobře pění, ale po smytí nemám pocit, že by můj obličej byl o dvě čísla menší. Moc oceňuji pumpičku, díky které je aplikace mnohem jednodušší, než vymačkávat gel z tuby. Stačí mi jedno pumpnutí na celý obličej, takže mi balení vydrží na hodně dlouho. Co se mi ale líbí na gelu nejvíc, je úbytek černých teček. Od té doby, co ho používám jsem nemusela použít pásky na nos. Gel nanáším většinou rukama, občas použiji růžový kartáček z DM a s výsledkem jsem fakt spokojená.



Skin Blossom Pleťové tonikum



Poté, co si umyji obličej gelem, používám tonikum. Pleť pěkně dočistí od posledních nečistot, trošku ji zhydratuje a má stáhnout póry, s čímž já teda moc problém nemám, takže nemůžu posoudit. Tonikum je klasicky tekuté, je nažloutlé stejně jako gel a má jemnou nevtíravou vůni. Co mi vadí je balení. Ocenila bych nějaké kapátko, nebo něco takového, protože mi přijde, že ho na pleť používám moc. Aplikuji ho vždy na tamponek tak, že tamponek přiložím na hrdlo a tonikum převrátím vzhůru nohama. To opakuji ještě jednou, takže mám na tamponku dvě kolečka. Je to trochu nešikovné. Dvě kolečka jsou podle mě moc, ale jedno je zase málo a pak si pleť dřu. Takže obsah skvělý, ale v nešikovném balení.




Skin Blossom Obnovující oční krém



To nejlepší na konec. Teda skoro konec. Tento krém Vás dostane svým balením. Je totiž naprosto rozkošné a je to taková miniaturka gelu na obličej. Opět má praktickou pumpičku, se kterou se dobře zachází a vždy si pumpnete tolik krému, kolik potřebujete. Krém je bílý, hutnější a bez vůně. Nanáším ho na celé oční okolí, čili i na víčka, což jsem dřív s žádným jiným krémem dělat nemohla, protože se mi na víčku nevsákl. Tento se však vsákne hodně rychle ale přitom po něm zůstává pokožka pěkně napapaná, naducaná a dokonce se mi začaly i méně mastit víčka. Bohužel ani s vráskami, ani s tmavými kruhy mi moc nepomohl. Což mu ale nemůžu dávat za vinu, protože samotný krém nikdy nic nespraví. Chce to i změnu životosprávy a životního stylu. Takže ve výsledku jsem ale velmi spokojená.



Bocoton Odličovací tampony klasik



Tyto tamponky jsem přihodila k objednávce jenom tak. Chtěla jsem vyzkoušet nějaké kvalitní tamponky a zkusit, jestli je nějaký rozdíl mezi těmi, které jsem používala (ty velké z Lidlu). Upřimně rozdíl nevidím a více mi vyhovují větší tamponky, které ale mají také v nabídce. Tamponky mají na sobě čtverečkový reliéf, dobře drží a také dobře odličují a dočišťují pleť. Příště asi vyzkouším ty velké, ale ani těmto malým se nebráním.

K objednávce jsem také dostala vzorečkem sprchového gelu Skin Blossom, avšak neudělala jsem si na něj pořádně názor. Dále vzoreček Dulcia Natural Šlehané tělové máslo čokoláda pomeranč, které mě moc neoslovilo. Je hodně mastné a nechává mastný film, což já nemám ráda a navíc moc nemusím vůni čokolády v kosmetice. Co mě ale oslovilo byl Dulcia Natural Šípkový krém na tvář s provitamínem B5. Ten si nejspíše příště objednám, protože jsem po něm měla naprosto nádhernou pleť. Ještě mě hodně láká kofeinový oční krém, na který jsem slyšela jen pozitivní ohlasy.

Ode mě je to dnes vše. Kdo ví, kdy se zase uvidíme, ale prozatím se mějte krásně. Vaše Mi.

2 komentáře:

  1. Moc pěkná recenze! Značku Skin Blossom jsem ještě nezkoušela, ale z tvého článku mě hodně zaujala! Hlavně to tonikum, i když souhlasím, že pumpička nebo kapátko by byly praktičtější. Každopádně tuhle značku píšu na seznam. A kofeinový oční krém od Dulcia vřele doporučuju... ;-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Bebe :-). To tonikum je super, akorát jsem si všimla, že mi na tváři začalo trochu pěnit a v lahvičce začalo dělat mýdlové bubliny (které ale nejdou vyfouknout, jako třeba u Jaru, což je škoda, protože prasknout třeba po ránu obrovskou bublinu by mohlo zvednout náladu). Což mi maličko vadí. Ze začátku to ale nedělalo, tak nevím, kde je chyba.

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář :)