pondělí 26. května 2014

Jak jsem se skamarádila s lepivkou voňavou aneb Alverde tělové máslo Ovocný sen



Zbožňuju ovocné vůně, ať už jsou to citrusy, třešně, granátové jablko a tak dále. Jednou z vůní, které také jen těžko odolávám, je vůně lesních plodů. Maliny, borůvky, lesní jahody...hmmmmm. No a právě takovou vůní se může pyšnit limitka od Alverde, kterou ještě stále můžete sehnat v DM drogerii. Dlouho jsem přemýšlela, jestli napsat kladnou, či zápornou recenzi, ale nakonec jsem si tento produkt docela oblíbila. A o co se tedy jedná? 


Alverde tělové máslo Ovocný sen má obsah 200ml a stojí 109Kč. Narazila jsem na něj, když jsem se zase byla podívat, co mají v drogérii nového. Prohlížela jsem si zrovna reál s přírodní kosmetikou, když na mě pomyslně volal červeno bílý kelímek. Byl tam chudáček úplně sám, a když jsem uviděla malé obrázky plodů na obale, nemohla jsem ho tam nechat. A tak jsem si to s tímhle krasavcem mířila k pokladně a od pokladny ihned domů, abych jej vyzkoušela. No to víte, takový mazací maniak jako já si nenechá ujít žádné tělové máslo, obzvláště s tak příjemnou vůní. Tak tedy mažu, mažu, a přitom si užívám vůně lesních plodů (která by však mohla být o malinko mírnější). Máslo se vsákne do pokožky za chvilku, ani není potřeba ho do pleti moc vmasirovávat, ovšem pokud ho dáte o trochu víc, než co se na pokožku vleze, začne dělat nevzhledné bílé čáry a ty pak chvilku trvá rozmazat. Ale zvládla jsem to. Jsem namazaná, krásně voním....ale fuj, co to je? Jako bych se namazala tekutým cukrem. Jsem celá ulepená, upatlaná, no prostě nic příjemného. Tak to by teda nešlo, říkám si, a kelímek jsem odložila na poličku a nějaký ten den dva jsem ho tam nechala ležet. Pak jsem se ale odhodlala a zkusila se znovu namastit, ale bylo to to samé. Achjo, nechce se mi ho vyhazovat, krásně voní a navíc stál tak moc. Ale nakonec jsem si pro něho našla využití. Na den to není to správné mazání, ale na noc? Jo to už by šlo. To mi ten nepříjemný lepivý pocit moc nevadí, protože stejně většinou na posteli spím úplně rozvalená, takže se vlastně pokožka pokožky nedotkne. A ráno? Voňavé peřiny, voňavá já a krásně hebká a hydratovaná pokožka. No tak nakonec se z nás stali kamarádi. Možná si ho koupím znovu, ale mám doma teď velkou zásobu mazadýlek, takže to v nejbližší době neplánuju.

Máslo by mělo obsahovat bambucké máslo, bio sojový, olivový a slunečnicový olej. Neobsahuje syntetické vonné, barvící a konzervační látky ani látky na bázi minerálních olejů. Obal má červený vršek a bílý kalíšek a moc se mi líbí potisk, je takový hravý a krásně letní. Máslo je bílé, lehké konzestence, přirovnala bych to k hutnějšímu krému.

No a já se s ním jdu namazat a pak hurá do postele se rozvalovat :D. Vy se mějte krásně a u dalšího článku ahojky. Vaše Mi.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář :)